ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві без істотних опадів, потеплішає до +3

Уночі та вранці передають туман.

У четвер у Києві без істотних опадів, потеплішає до +3
Фото: Макс Требухов

28 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі дощ і мокрий сніг, удень невеликий дощ; на Закарпатті вдень дощ, уночі сильний дощ. Уночі та вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі -2...+4 градуси, на Закарпатті +1...+6 градусів, удень +4...+10 градусів, у Рівненській, Тернопільській і Хмельницькій областях +1...+7 градусів.

У Карпатах уночі мокрий сніг і дощ, удень дощ і мокрий сніг, температура вночі -1...+4 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вдень у Житомирській області невеликий дощ, уночі та вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень 0...+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...-4 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, удень без істотних опадів, уночі і вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...-3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вночі в Запорізькій області місцями невеликий дощ з мокрим снігом, уночі та вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі +3...-4 градуси, вдень у Херсонській і Запорізькій областях +2...+9 градусів, в Одеській і Миколаївській областях +6...+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +8...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram