ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві потеплішає до +3, на заході - до +9

У Карпатах місцями пройде дощ, буде туман.

У Києві потеплішає до +3, на заході - до +9
Фото: Aif.ua

В Україні з 27 листопада потеплішає в середньому на кілька градусів, у Києві буде хмарно, без опадів, до -3 вночі і +3 вдень.

На заході України буде хмарно, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів, місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень +2...+9 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі.

У Карпатах вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів, температура вночі +2...-3 градуси, удень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно, вночі без опадів, вранці та вдень місцями дощ, вночі і вранці подекуди туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, вдень 0...+6 градусів, у Вінницькій області +2...+7 градусів.

На сході України хмарно, вночі без опадів, вранці і вдень дощ та мокрий сніг, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-7 градусів, вдень -1...+4 градуси.

На півдні України хмарно, дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень +3...+9 градусів, у Запорізькій області +2...+7 градусів.

У Криму хмарно, дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +6...+11 градусів. У Ялті дощ. Температура вночі +3...+5 градусів, удень +8...+10 градусів.

Нагадаємо, в ніч на 13 листопада температура в Києві побила черговий рекорд і стала найтеплішою за 139 років спостережень. Це стало вже п'ятим температурним рекордом листопада для столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram