ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: uazmi.org

За минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Українські військовослужбовці під час обстрілу не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"5 листопада збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно... Поранення в результаті обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано чотири обстріли: двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї - з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Старогнатівки - з великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського - з великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" під обстрілами опинилися населені пункти Оріхове, Хутір Вільний і Луганське.

З початку доби бойовики з гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Кримського. Обстріл тривав 35 хвилин. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Нагадаємо, у вівторок, 5 листопада, оборонний комітет Ради провів виїзне засідання в Золотому-4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram