ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено трьох військовослужбовців
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку доби російсько-окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення і бойові травми.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, стрілецької зброї і протитанковими керованими ракетами (ПТКР)... Протягом цієї доби, в результаті обстрілів, поранення отримали двоє військовослужбовців збройних сил, ще один - отримав бойове поранення", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили шість обстрілів по позиціях Об'єднаних сил: тричі неподалік Павлополя з напрямку н.п. Українське і Соснівське - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТКР; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська - з ручних протитанкових гранатометів; біля Новоселівки з напрямку Василівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного з напрямку н.п. Пікузи - з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності угруповання "Північ" ворог здійснив сім обстрілів: неподалік Золотого з напрямку Первомайська - зі стрілецької зброї; тричі біля Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі в районі н.п. Новолуганське - з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів.

"Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню і готові до будь-яких підступних і провокаційних дій противника", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про втрати серед ЗСУ не повідомлялося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram