ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

За добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Протягом обстрілів українські військові не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"20 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї... За минулу добу в результаті обстрілу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив дев'ять обстрілів: поблизу Богданівки у напрямку Петровського - зі стрілецької зброї; біля Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Павлополя, Піщевика і Невельського - з великокаліберних кулеметів; біля Пісків - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Авдіївки - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Новомихайлівки - зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів; біля Славного - зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, включаючи автоматичні гранатомети.

У районі відповідальності угруповання "Північ" обстрілу зазнали населені пункти Кримське, Золоте-4, Оріхове.

З початку поточної доби озброєні бойовики тричі порушили режим припинення вогню: біля Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Піщевика - з великокаліберних кулеметів. У районі відповідальності угруповання "Північ" ворог обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів неподалік Попасної.

Нагадаємо, протягом дня неділі в зоні бойових дій на Донбасі відбулися два обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram