ГоловнаСуспільствоЖиття

Кабмін призначив тимчасового керівника Одеського морпорту

Надалі керівника держпідприємства повинні вибрати на конкурсі.

Кабмін призначив тимчасового керівника Одеського морпорту
Фото: seafarersjournal.com

Кабінет Міністрів призначив тимчасовим виконувачем обов'язків директора ДП "Одеський морський торговельний порт" Олексія Маськовського.

Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає "Центр транспортних стратегій".

"Ми призначили виконувача обов'язків глави Одеського морського торгового порту. Можливо, ви пам'ятаєте, що нещодавно ми звільнили минулого керівника цього важливого об'єкта. Зараз ми призначили виконувача обов'язків. Ним став Олексій Маськовський... Ми скоро оголосимо конкурс на зайняття цієї посади", - розповів прем'єр після засідання уряду.

Нагадаємо, 1 жовтня стало відомо, що з посади виконувача обов'язків директора ДП "Одеський морський торговельний порт" був звільнений Віктор Войтко.

8 жовтня міністр інфраструктури Владислав Криклій звільнив начальника Одеської філії Адміністрації морських портів України (адміністрації Одеського порту) Ігоря Ткачука. Ткачук до призначення в Одесу був керівником "Укрпошти". Він - вінничанин і був давнім знайомим тодішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Одеський порт - один з найбільших портів Чорноморсько-Азовського басейну, розташований в північно-західній частині Чорного моря на перехресті історично сформованих торгових шляхів Сходу і Заходу. Порт є лідером за обсягами перевалки вантажів серед портів України і найбільшим пасажирським портом на Чорному морі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram