ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі в Полтавській області мікроавтобус насмерть збив патрульну

Водій не виконав безпечного швидкісного режиму і збив поліцейську, яка оформляла адмінматеріали.

На трасі в Полтавській області мікроавтобус насмерть збив патрульну
Пресс-служба полиции

На трасі в Полтавській області у дорожньо-транспортній пригоді під час виконання службових обов'язків загинула 35-річна патрульна поліцейська Марина Фетч.

Про це повідомила прес-служба поліції у фейсбуці.

Фетч сьогодні заступила на чергування на дорожню станцію в Лубнах (автодорога М-03 "Київ-Харків-Довжанський"). Близько 16:00 патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу зупинитися водій не відреагував. Після недовгого переслідування патрульними все ж вдалося його зупинити приблизно за 4 км від дорожньої станції.

Під час поверхневого огляду в салоні авто виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп'яніння.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Для оформлення адмінматеріалів, передбачених ст. 130 КУпАП, патрульна Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter щоб залучити його водія свідком у справі.

"У цей час по дорозі рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не виконав безпечного швидкісного режиму, скоїв наїзд на патрульну та здійснив зіткнення із мікроавтобусом, що зупинився на узбіччі", - повідомили в поліції.

Фото: Пресслужба поліції

Незважаючи на спроби патрульних реанімувати свою колегу і оперативно надану їй домедичну допомогу, вона померла на місці. Фетч отримала травми, несумісні з життям.

"Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року. Для колег вона назавжди залишиться щирою, чуйною, доброю і відданою своїй справі колегою. У Марини залишився 10-річний син, який вже ніколи не дочекається мами вдома", - додали в поліції.

Фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram