ГоловнаСуспільствоПодії

У Ніжині мопед врізався в поліцейський патруль, водій у реанімації

Пасажир мопеда дістав незначні травми й самовільно покинув місце ДТП.

У Ніжині Чернігівської області ввечері 28 вересня водій мопеда виїхав на зустрічну смугу руху та врізався в поліцейський автомобіль Toyota Prius.

Постраждалого в зіткненні водія мопеда доправили в реанімацію місцевої лікарні. Лікарі з'ясують, чи був він у стані алкогольного сп'яніння, інформує пресслужба обласної поліції.

"Сьогодні ввечері в місті Ніжин водій мопеда Address виїхав на зустрічну смугу і врізався в поліцейське авто Toyota Prius. Водій мопеда дістав серйозні травми. Потерпілого відразу доправили в реанімацію місцевої лікарні. Його стан оцінюється як тяжкий", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейський автомобіль під час патрулювання повернув з вул. Широкомогерської на Таращанську в Ніжині. За поворотом водій автомобіля майже відразу побачив, як назустріч прямо посеред дороги їде мопед з водієм і пасажиром. Поліцейське авто зупинилося, звернувши праворуч, але водій мопеда в цей момент виїхав із середини дороги на зустрічну смугу та врізався в переднє ліве крило поліцейського автомобіля. 

Водій мопеда дістав серйозні травми, він у реанімації. За попередньою інформацією, стан потерпілого оцінюється як тяжкий.

Пасажир мопеда дістав незначні травми і самовільно покинув місце ДТП. Він був з ознаками сильного алкогольного сп'яніння.

За інформацією поліції, обидва чоловіки були без шоломів.

Правоохоронці виявили в бардачку під сидінням мопеда документи на транспортний засіб, поліс і посвідчення водія, а також пакет з їжею та пляшками із залишками алкоголю.

Тепер на місці події працює слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції.

Раніше повідомлялося, що в Черкаській області зіткнулися маршрутка й вантажівка. Постраждало 11 осіб, один з потерпілих помер у лікарні.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram