ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрпошта" запустила прискорену доставку в США

Повний термін доставки становить від 4 до 10 днів.

"Укрпошта" запустила прискорену доставку в США
Фото: Укрпошта

Акціонерне товариство "Укрпошта" ввело нову додаткову послугу для доставки невеликих пакетів "Поштовий експрес у США". Цей сервіс дає пріоритетне опрацювання відправлень, проходження митного контролю і відвантаження відправлень на прямі рейси в Нью-Йорк. Про це зазначено в пресцентрі "Укрпошти".

Зазначають, що запуск сервісу відбувся в серпні і вже десятки тисяч відправлень були доставлені таким способом.

Під час тестування послуги для 90% відправлень термін опрацювання з моменту відправлення у відділенні "Укрпошти" до першого сканування на пошті США склав від трьох до п'яти днів. При цьому повний термін доставки до моменту вручення в будь-якому штаті США, з огляду на митне оформлення, для 80% дрібних пакетів склав від чотирьох до 10 днів. Середній термін доставки для відправлень базової послуги становить 14 днів.

"Ми відкрили додаткову послугу для відправлень у США, які є найпопулярнішим напрямком доставки. Щоб забезпечити більш прогнозовані терміни доставки, компанія оптимізувала роботу всієї мережі і розширила партнерство з МАУ", - сказано в повідомленні пошти.

Додаткова оплата за таку послугу до 30 вересня цього року становить $0,5 за кожен дрібний пакет, а з 1 жовтня вона буде коштувати $1.

Нагадаємо, з червня 2019 року "Укрпошта" в тестовому режимі відкрила доставку товарів для замовників торгів на майданчиках системи електронних закупівель ProZorro. Учасники торгів можуть вибирати доставку товарів через "Укрпошту" або інші поштово-логістичні компанії.

Для оформлення доставки замовник торгів повинен надіслати заявку та протягом доби отримати від 4 логістичних компаній інформацію про ціну. Після цього він зможе вибрати найвигіднішу для себе пропозицію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram