ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Одного військовослужбовця поранено.

За добу бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненого Мінською угодою озброєння - міномета калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Упродовж минулої доби в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано вісім обстрілів: неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; двічі в районі Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі біля Павлополя - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Мар'їнки - з підствольних гранатометів; неподалік Лебединського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики здійснили два обстріли: двічі неподалік Світлодарська - із заборонених Мінською угодою мінометів калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і великокаліберних кулеметів.

З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше бойовики розмістили чергову тимчасову споруду, яка перешкоджає українській стороні перейти до ремонту зруйнованої частини мосту в районі Станиці Луганської.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram