ГоловнаСуспільствоПодії

Прикордонники знайшли трьох нелегалів у вантажівці з нектаринами, двоє з них - неповнолітні

Затримані іноземці сказали, що вони з Афганістану.

Прикордонники знайшли трьох нелегалів у вантажівці з нектаринами, двоє з них - неповнолітні
Фото: dpsu.gov.ua

У пункті пропуску "Доманове" у Волинській області прикордонники Луцького загону під час огляду вантажівки, яка везла з Північної Македонії в Білорусь нектарини, виявили в рефрижераторі трьох нелегальних пасажирів, двоє з яких були неповнолітніми.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Затримані іноземці сказали, що вони з Афганістану. На цей момент їх доправили в прикордонний підрозділ, щоб скласти процесуальні документи.

Окрім того, в Нацполіцію направлено повідомлення про внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань даних про водія, в діях якого вбачають ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Зараз вантажівку і водія - громадянина Північної Македонії - передано в установленому порядку представникам Національної поліції.

Нагадаємо, 31 липня на КПВВ "Мар'їнка" затримали чоловіка з підробленими документами на двох дітей. Військовослужбовці з'ясували, що батько двох неповнолітніх дітей 2005 і 2014 народження надав бланк доручення, який значиться як втрачений.

Чоловіка разом з дітьми передали співробітникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram