ГоловнаСуспільствоЖиття

Князєв представив нового главу Нацполіції Київської області

Андрій Небитов раніше обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції.

Князєв представив нового главу Нацполіції Київської області
Андрей Небытов
Фото: npu.gov.ua

Глава Національної поліції Сергій Князєв представив нового начальника Головного управління Нацполіції в Київській області Андрія Небитова.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

"Очолив поліцію Київської області Андрій Небитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції. Голова Національної поліції України представив нового керівника сьогодні, 17 липня, під час робочої наради в Головному управлінні поліції Київської області", - йдеться в повідомленні.

У нараді брали участь голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян, представники прокуратури області та інших силових структур МВС.

Відзначається, що рішення про призначення нового керівника поліції Київської області було прийнято після завершення службового розслідування вбивства п'ятирічного Кирила Тлялова в Переяславі-Хмельницькому.

За результатами поліцейського розслідування 12 поліцейських були притягнуті до відповідальності, з них - шестеро керівників районного відділу поліції були звільнені. Керівники управління превентивної діяльності були притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Зараз на заміщення вакантних посад в Переяслав-Хмельницькому відділі поліції оголошено конкурс з числа чинного поліцейського резерву.

Нагадаємо, 4 червня Князєв звільнив Дмитра Ценова з посади начальника Головного управління Нацполіції Київської області. Він подав у відставку після вбивства п'ятирічного Кирила.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram