ГоловнаСуспільствоВійна

Командувач ООС нагородив двох військових за мужність під час бойових дій на Донбасі

Нагороди отримали сержант Василь Талько і старший солдат Микола Богаченко.

Командувач Об'єднаних сил Олександр Сірський нагородив двох учасників бойових дій на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці штабу ООС в Фейсбуці.

Нагороди отримали сержант Василь Талько і старший солдат Микола Богаченко.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Сержант Талько був мобілізований в 2014 році. Згодом уклав контракт зі Збройними Силами України. Брав участь у штурмі Савур-могили, обороні Дебальцевського плацдарму. Був поранений. Після реабілітації повернувся в район проведення операції Об'єднаних сил.

Старший солдат Богаченко в 2016 році пішов на строкову військову службу. Потім уклав контракт. У районі проведення операції Об'єднаних сил з весни цього року, але вже встиг відзначитися під час бойових дій і як командир першої ланки під час організації служби та оборони позиції.

"За мужність, самовідданість і високий професіоналізм, проявлені під час виконання бойових і службових завдань Олександр Сірський нагородив військовослужбовців, які тримають оборону в одному з районів Операції Об'єднаних сил і особисто вручив їм цінні подарунки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора бойовики на Донбасі стріляли 28 разів. Двоє українських військових загинули, 12 отримали поранення і травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram