>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Києві затримали головну тренерку Національної збірної з підводного спорту на отриманні 20 тис. гривень хабара

Вона вимагала гроші від тренера однієї з ДЮСШ за участь його вихованців у чемпіонаті Європи з плавання в ластах.

Співробітники Служби безпеки затримали головну тренерку Національної збірної України з підводного спорту і підводної діяльності за підозрою в отриманні 20 тис. гривень хабара. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ на фейсбуці.

Фото: СБУ

Правоохоронці встановили, що тренерка, яка також є співробітницею державної установи "Укрспортзабезпечення" Міністерства молоді та спорту, вимагала 20 тис. гривень від тренера однієї з приватних дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ).

Фото: СБУ

За ці гроші жінка обіцяла безперешкодну участь вихованців тренера приватної спортшколи в чемпіонаті Європи з плавання в ластах.

Фото: СБУ

Чиновницю затримали в Києві під час отримання хабара. На цей момент вирішується питання про оголошення жінці підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу, і про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в Запоріжжі СБУ затримала керівника землевпорядного підприємства під час отримання 1 млн хабара.

Директор однієї з консалтингових компаній міста вимагав понад 1 млн гривень у приватного підприємця. За вказану суму зловмисник обіцяв комерсанту вплинути на посадових осіб місцевої влади для отримання позитивного рішення на надання права викупу земельної ділянки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram