ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер

Втрат серед ЗСУ немає.

Бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер
Фото: Макс Левин

У четвер від початку доби російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу с. Павлопіль, з напряму н.п. Українське - з озброєння бойових машин піхоти; двічі в районі с. Водяне, з напряму н.п. Ужівка - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу міста Мар'їнка, з району н.п. Трудовська - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з автоматичних станкових гранатометів один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Майорське. Вогонь ворог вів у напрямку населеного пункту Шахта 6-7.

Нагадаємо, раніше на Донбасі під час обстрілу бойовиків загинули троє військових, ще троє були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram