ГоловнаСуспільствоЖиття

SkyUp запустила регулярні рейси з Харкова до Одеси на літній період

Вартість квитка в один бік - від 502 грн.

SkyUp запустила регулярні рейси з Харкова до Одеси на літній період
Фото: facebook/Skyup-airlines

З 2 червня українська авіакомпанія SkyUp почала виконувати регулярні рейси з Харкова до Одеси. Про це повідомляють у фейсбуці Одеського аеропорту.

Польоти здійснюватимуться двічі на тиждень, по четвергах і неділях. З Харкова о 14:00, а з Одеси о 16:00. Тривалість польоту - 1 година. Вартість квитка в один бік - від 502 грн.

Згідно з даними в системі бронювання компанії, останній рейс із Харкова заплановано на 29 вересня, з Одеси - на 13 жовтня.

У повідомленні Одеського аеропорту відзначено, що перший літак цього рейсу прибув повним: з Харкова до Одеси прилетіло 153 осіб, назад - 109.

Флот авіакомпанії SkyUp налічує шість літаків: чотири середньомагістральних Boeing 737-800 NG на 189 місць і два середньомагістральних Boeing 737-700 NG на 149 місць.

Нагадаємо, з 25 травня 2019 року українська авіакомпанія SkyUp почала здійснювати регулярні рейси з Харкова, Запоріжжя й Одеси в Барселону. Всі рейси будуть виконуватися по середах і суботах. Вартість квитків в один бік для рейсу з Харкова - від 2,9 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram