ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами 82 мм мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці. Також зафіксовано обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців немає.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Мар'їнки; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Широкиного; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Пісків; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли позиції ООС: з 82 мм мінометів - у районі Золотого-4; з автоматичних станкових гранатометів - біля Травневого.

З початку поточної доби бойовики двічі обстріляли позиції ООС - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Лебединського; з гранатометів різних систем - поблизу Пісків.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріл противника наші підрозділи адекватно відповіли, втрати противника уточнюють", - йдеться в ранковому зведенні.

Нагадаємо, протягом понеділка бойовики шість разів відкривали вогонь. Раніше, на Великдень, бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ - втрат не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram