ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

Бойовики незаконних збройних формувань дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил на Донбасі, втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"25 квітня збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ: з мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Піски; з озброєння бойових машин піхоти - біля населеного пункту Павлопіль; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населених пунктів Гнутове і Піщевик; тричі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населених пунктів Лебединське і Талаківка", - відзначили у штабі ООС.

Також під обстрілами опинився населений пункт Кримське.

З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, протягом дня четверга бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram