ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі надійшло 9 повідомлень про замінування за день

Жодне з повідомлень про мінування не підтвердилося.

У Дніпрі надійшло 9 повідомлень про замінування за день
Фото: пресс-служба Нацполиции

17 квітня поліція Дніпра отримала повідомлення про мінування дев'яти об'єктів.

Першою замінували міську раду, потім черга дійшла до готелю "Асторія", залізничного та автовокзалів, повідомляє Інформатор.

Пізніше надійшла інформація про замінування Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, Головного управління статистики та комплексу "Цунамі". Також надходила інформація про замінування Соборного районного військкомату та Шевченківської районної ради.

"Правоохоронці огороджували будівлі та евакуювали людей. Водночас рятувальники і медики чергували біля приміщень, чекаючи співробітників слідчо-оперативних груп і вибухотехніків. Станом на 19:00, жодне з повідомлень про замінування не підтвердилося", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, попередня хвиля мінувань накрила Дніпро 14 квітня. Першим замінували міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ". Далі черга дійшла до великих торгових центрів: Passage, "Караван" і "Дафі". Відразу після цього повідомили про мінування готелів "Дніпропетровський", "Європейський" і "Жовтневий".

Також 14 квітня в поліцію повідомили про замінування 8 об'єктів у Києві, серед яких Міжнародний центр мистецтва, два торгові центри, чотири готелі і Майдан Незалежності.

Інформація про замінування не підтвердилася на жодному з об'єктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram