ГоловнаСуспільствоЖиття

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку цієї доби російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"З початку цієї доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Всі обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зокрема бойовики з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів обстріляли позиції ЗСУ біля села Миколаївка, з мінометів калібру 82 мм - у районі села Водяне, з озброєння бойових машин піхоти БМП-2, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля населеного пункту Піски, з автоматичних станкових гранатометів - біля населених пунктів Лебединське і Широкине, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у районі села Новоселівка Друга.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

На обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, у вівторок, 16 квітня, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, зокрема чотири рази - із застосуванням важкого озброєння. В результаті двоє бійців ООС отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram