ГоловнаСуспільствоЖиття

Два додаткові поїзди на Великдень "Укрзалізниця" призначила за результатами голосування

320 користувачів Facebook-сторінки компанії висловилися за додаткові поїзди до Львова.

Два додаткові поїзди на Великдень "Укрзалізниця" призначила за результатами голосування
Фото: Александр Рудоманов

Львів залишається найбільш затребуваним напрямком під час подорожей на великодні і травневі вихідні. Це підтвердили результати голосування, яке провела "Укрзалізниця" на своїй сторінці у Facebook. За результатами опитування призначено два поїзди: № 755/756 та № 211/212 сполученням Київ-Львів, повідомляється на сайті компанії.

Всього в опитуванні на сторінці АТ "Укрзалізниця" у Facebook на момент підбиття підсумків взяли участь 2162 респонденти. З них 320 користувачів висловилися за додаткові потяги до Львова. Майже на сотню менше голосів віддано за призначення поїздів до Івано-Франківська. Від 100 до 200 голосів набрали Одеса, Ужгород, Харків, Польща. Серед інших напрямків, які запропонували користувачі, також Трускавець, Генічеськ, Чернівці, Новоолексіївка тощо.

Додатковий поїзд "Інтерсіті" №756 Київ - Львів вирушить зі Львова 26 квітня і 1 травня о 23:00, прибуде до Києва наступного дня о 05:50. Назад поїзд вирушить 27 квітня і 2 травня о 00:15, прибуде до Львова наступного дня о 5:47. Він робитиме зупинку на станції Коростень.

Поїзд №211/212 Київ - Львів вирушить з Києва 26 квітня о 12:10 і прибуде до Львова о 22:14. Назад відправлення 27 квітня о 1:28, прибуття до Києва наступного дня о 09:14. Поїзд робитиме зупинку на станції Шепетівка.

"Укрзалізниця" вже почала відкривати продаж квитків на зазначені поїзди. Їх можна придбати в залізничних касах і онлайн.

Всього на великодні і травневі свята "Укрзалізниця" вже призначила 23 додаткових поїзди і додаткові рейси 5 цілорічних поїздів. Зокрема, це поїзди до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Хмельницького, Жмеринки, Миколаєва, Одеси, Херсона, Дніпра, Кривого Рогу, Харкова, Покровська, Запоріжжя, Бахмута, Кременчука, Шостки, Черкас, Вінниці та інших міст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram