ГоловнаСуспільствоВійна

КПВВ "Гнутове" відновив роботу, на КПВВ "Мар'їнка" зберігається загроза обстрілів

За рішенням командувача ООС, у Мар'їнці досі чинний "червоний" режим небезпеки.

КПВВ "Гнутове" відновив роботу, на КПВВ "Мар'їнка" зберігається загроза обстрілів
Фото: 112

У зоні бойових дій на Донбасі сьогодні відновив роботу пункт пропуску "Гнутове", КПВВ "Мар'їнка" ще закритий для громадян. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Оскільки частину заходів реконструкції КПВВ "Гнутове" завершено, сьогодні з 07:00 відновлено пропуск осіб через лінію розмежування в цьому контрольному пункті. На КПВВ "Мар'їнка" за рішенням командувача Об'єднаних сил далі чинний режим "Червоний" через загрозу для цивільного населення у зв'язку з обстрілами збройними формуваннями РФ дорожнього коридору. Пропуск громадян і транспортних засобів у рамках цього гуманітарного дорожнього коридору тимчасово призупинено", - сказано в повідомленні.

Решта КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі. Сьогодні вранці в КПВВ на в'їзд і виїзд була така кількість транспортних засобів: "Майорськ" - 30/55; "Новотроїцьке" - 10/60; "Гнутове" - 20/20.

За даними прикордонників, за минулу добу, порівняно з попередніми, пасажиро-транспортний потік був динамічним і характеризувався певним збільшенням. Загалом КПВВ перетнули 27,9 тис. осіб і 2,7 тис. транспортних засобів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram