ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців

За добу бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська тричі обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"24 березня російські окупаційні війська тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. Під час обстрілів чотири рази було застосовано заборонене Мінськими домовленостями озброєння. По наших позиціях випущено 38 мін калібру 120 і 82 мм... Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні.

Усі обстріли здійснено у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": з мінометів калібру 82 мм - поблизу Золотого-4; з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї - в районі Новолуганського; з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також озброєння бойової машини піхоти - біля Попасної.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними української розвідки, 24 березня вогнем було знищено двох і поранено одного бойовика", - наголошено в ранковому зведенні.

З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції ЗСУ - зі снайперської зброї в районі населеного пункту Луганське; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища міського типу Новотошківське.

У результаті обстрілу двоє військовослужбовців отримали поранення.

Нагадаємо, неділя на Донбасі минула без втрат і майже без обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram