ГоловнаСуспільствоЖиття

Водія маршрутки, який збив трьох людей біля метро "Дорогожичі", відправили під нічний домашній арешт

Чоловік стверджує, що в транспорті відмовили гальма.

Водія маршрутки, який збив трьох людей біля метро "Дорогожичі", відправили під нічний домашній арешт
Водителя маршрутки, который сбил троих людей у метро Дорогожичи, отправили под ночной домашний арест

Водієві маршрутки, який 21 березня в Києві збив трьох жінок на переході, обрано запобіжний захід. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, пише УНН.

"Водієві повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Сьогодні суд обрав йому запобіжний захід - нічний домашній арешт", - повідомила Максимець.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до восьми років позбавлення волі.

Причини ДТП ще встановлюються.

Нагадаємо, 21 березня в Києві біля станції метро "Дорогожичі" водій маршрутки збив на переході на дозволений сигнал світлофора трьох жінок. Їх госпіталізували. Одна з жінок отримала серйозні травми обличчя, вибиті зуби. Водій стверджує, що в транспорті відмовили гальма.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram