ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Батьки 17-річного хлопця просять про допомогу для завершення складної реабілітації

Володимир має шанс стати на ноги.

Батьки 17-річного хлопця просять про допомогу для завершення складної реабілітації
Фото: ТСН

Батьки 17-річного Володимира Галущенка просять допомогти їм оплатити курс реабілітації після лікування медулобластома, в результаті якого хлопець отримає шанси на одужання.

З недугою Володимир бореться з 2014 року. Тоді він хворобу переміг, але у 2018 році стався рецидив, пухлина з'явилася на хребті. Юнак переніс операцію, пересадку кісткового мозку і курс хіміотерапії. Але після реабілітації хвороба знову повернулася.

«У січні 2019-го чергове обстеження показало ураження спинного мозку, турецькі лікарі запевняли, що пухлина неоперабельна. Відправили додому. Тому ми знайшли клініку у В'єтнамі, в якій тестувалися препарати імунотерапії нобелівських лауреатів. Прибули в Ханой, і після застосування препаратів значно покращився стан, почав більше їсти, більше спати, з'явилася чутливість рук і ніг. За словами лікаря, був запущений імунітет в організмі. 2 лютого 2019 стався напад, і сина перевели в реанімацію на апарат ШВЛ», - розповідає батько Володі.

Місцеві лікарі виявили нові обставини хвороби і почали нове лікування, після якого з'явилася чутливість кінцівок, Володя сам починає рухати руками і ногами, з'явилися спроби самостійного дихання.

«Вартість палати інтенсивної терапії на добу становить приблизно 730-750 доларів. У цій лікарні ми перебуваємо з 7 лютого, досі оплачували перебування самі. На сьогодні гроші закінчилися. За прогнозами лікарів, нам потрібно ще пробути тут до 25 днів для відновлення самостійного дихання, чутливості кінцівок і можливості транспортування пацієнта. Застосоване лікування дає шанс на життя», - каже батько Володі і просить про посильну фінансову допомогу.

Реквізити для допомоги:

5237 7801 0000 0539 гривні Радабанк

5237 7801 0000 0554 долар Радабанк

5375 4141 0885 1345 Монобанк

Галущенко Олександр Михайлович

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram