ГоловнаСуспільствоЖиття

Генштаб ЗСУ не має інформації про підозрюваних і причини підпалу арсеналу в Хмельницькій області

Правоохоронці почали розслідування, але не змогли встановити підозрюваних.

Генштаб ЗСУ не має інформації про підозрюваних і причини підпалу арсеналу в Хмельницькій області
Николай Шевцов
Фото: mil.gov.ua

Генеральний штаб Збройних сил заявляє, що правоохоронці не встановили підозрюваних і причини підпалу арсеналу боєприпасів у Хмельницькій області 21 лютого. Про це сьогодні на брифінгу заявив начальник озброєння ЗСУ Микола Шевцов.

21 лютого військові помітили пожежу на складі боєприпасів у Хмельницькій області та оперативно погасили її. Правоохоронці почали розслідування інциденту, але на цей момент ні причини пожежі, ні винуватих осіб не встановлено.

За словами Шевцова, правоохоронні органи також не повідомляють Генштабу результати розслідування пожеж на арсеналах боєприпасів, які відбулися в 2017-2018 роках.

"На сьогодні нам по жодній кримінальній справі не вказано конкретно причини, через які відбулася та чи інша подія", - заявив він.

Начальник управління безпеки військової служби Генштабу Микола Швець, своєю чергою, повідомив, що  на 11 березня обладнано новою обгороджувальною системою з відеоспостереження тільки 70% місць зберігання боєприпасів. Усі 100% планують обладнати до липня поточного року.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року сталася велика пожежа на арсеналі боєприпасів Міністерства оборони в Ічні Чернігівської області. За попередніми даними, загоряння могло початися в результаті диверсії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram