ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області поліцейські зі стріляниною затримали п'яного водія

Водій тікав від поліції полями.

Співробітники поліції в Донецькій області зі стріляниною зупинили п'яного водія на автомобілі ВАЗ-2101.

Про це повідомила прес-служба поліції.

Підозрілий автомобіль, який здійснював дивні маневри і мало не зачепив поліцейську машину, помітили в селищі Новогродівка. Водій не відреагував на вимогу зупинитися, а додав швидкості, звернув на ґрунтову дорогу і почав тікати від поліції полями.

З огляду на близькість Новогродівки до окупованої території Донецької області, поліцейські припустили, що від них можуть тікати диверсанти, і почали стріляти по колесах.

Фото: npu.gov.ua

Коли машина зупинилася у Селідово, водій заблокував двері, тому поліцейські вибили скло і затримали порушника та його пасажирів  для встановлення особи.

Як виявилося, чоловік перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп'яніння. До того ж, у нього не було водійського посвідчення.

Водієві інкримінуються управління транспортом у стані сп'яніння (ст.130), злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст.185), порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна (ст.124) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, на одеській трасі в Київській області патрульні затримали водія ВАЗ, який, перебуваючи в нетверезому стані за кермом, став причиною двох аварій. Щоб зупинити порушника, правоохоронцям також довелося стріляти по колесах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram