ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові під час ліквідації аварії на тепломережі загинув робітник

57-річний слюсар зазнав термічних опіків третього ступеня і травми живота.

У Харкові під час ліквідації аварії на тепломережі загинув робітник
Фото: UA:Харьков

У Харкові під час проведення ремонтних робіт на тепломережі загинув 57-річний робітник. Чоловік помер у кареті швидкої допомоги, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Інцидент стався в суботу, 9 березня, на вулиці Садовій, де проводили ремонтні роботи.

"57-річний чоловік був у тепловій камері разом зі своїм напарником. Розраховуючи на те, що гаряча вода в трубі була перекрита, він почав проводити заходи щодо її ремонту. Однак вода не була перекрита і перебувала під тиском. Трубу прорвало і натиск гарячої води припав на 57-річного робітника. Чоловік дістав тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибула бригада швидкої невідкладної допомоги, проте врятувати чоловіка не вдалося - від  травм він помер у кареті "швидкої допомоги".

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи вести певну діяльність на термін до 3 років. Слідство триває.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram