ГоловнаСуспільствоПодії

На кордоні з Угорщиною затримали ще одну партію героїну

Наркотики намагався перевезти громадянин Туреччини.

На кордоні з Угорщиною затримали ще одну партію героїну
На границе с Венгрией задержали еще одну партию героина
Фото: Oleh Slobodyan\Facebook

На кордоні з Угорщиною в пункті пропуску "Лужанка" українські прикордонники затримали 35-річного громадянина Туреччини, який в своїй машині намагався провести згортки з героїном. Про це в Facebook повідомляє помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Коли для оформлення на виїзд з України прибув автомобіль "Рено" німецької реєстрації, враховуючи аналіз ризиків і випадок на румунському кордоні минулого тижня, прикордонники Мукачівського загону ініціювали проведення поглибленого огляду транспортного засобу. При огляді в салоні автомобіля під заднім сидінням прикордонники виявили схованку. Вона була заповнена брикетами схожими за характерними ознаками на упаковку важких наркотиків", - розповів Слободян.

Транспортний засіб заблокували, а іноземця затримали.

35-річного громадянина Туреччини затримали
Фото: mukachevo.net
35-річного громадянина Туреччини затримали

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Вилучений товар направили на експертизу.

Як повідомляє Mukachevo.net, в СБУ розглядають існування каналу наркотрафіку з Туреччини в Європу через кордон України на Закарпатті.

Нагадаємо, 5 березня двоє громадян Нідерландів через кордон України в Румунію провезли 84 кг героїну. Українські прикордонники наркотиків не помітили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram