ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, випустивши 121 снаряд і міну. Постраждалих серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр Штабу операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції ЗСУ обстріляли чотири рази: з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм - у районі Лебединського; з артилерійських систем калібру 122 мм - поблизу Гнутового; з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм - у районі Водяного; зі стрілецької зброї - біля Богданівки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 120 мм - поблизу Новолуганського; з мінометів калібру 120 мм і великокаліберних кулеметів - у районі Катеринівки; двічі з артилерійських систем калібру 152 і 122 мм, потім - з артилерії 122-го калібру, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Новотошківського; з мінометів калібру 120 мм - у районі Кримського.

Також бойовики обстріляли зі ствольної артилерії калібру 122 мм населений пункт Новолуганське. Витративши 10 снарядів, військові злочинці РФ пошкодили господарські будівлі та лінію електропередачі. Постраждалих серед цивільного населення немає.

"Особовий склад обстріляних підрозділів відповів на ворожий вогонь застосуванням усіх чергових вогневих засобів. За даними української розвідки, 6 березня двох бойовиків ліквідовано і трьох поранено. Також знищено одну одиницю військової техніки супротивника", - наголошується в повідомленні.

З початку поточної доби бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм у районі населеного пункту Кримське.

Нагадаємо, впродовж дня середи бойовики п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram