ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі напали на журналіста

Нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

В Одесі напали на журналіста
Пострадавший журналист Александр Новицкий
Фото: dumskaya.net

В Одесі в ніч на 3 березня на телеведучого і журналіста "Думська ТВ" Олександра Новицького напав п'яний чоловік. Про це повідомляє Думська.

"Під час розвантаження машини до журналіста і його дружини підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню", - розповіли в поліції.

Правоохоронці зазначили, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

Журналіста доставили в Єврейську лікарню, де він кілька годин перебував у стані шоку. Нападника затримали поліцейські і відправили в обласну лікарню.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, в січні в Києві група чоловіків напала на журналістів порталу "Стоп корупція". Зловмисників затримали і посадили під домашній арешт. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram