ГоловнаСуспільствоПодії

У конотопській школі через застосування газового балончика постраждали 6 дітей

Старшокласник запевняє, що натиснув кнопку випадково.

У конотопській школі через застосування газового балончика постраждали 6 дітей
Фото: mvs.gov.ua

У місті Конотоп Сумської області школяр одного з навчальних закладів розпорошив газовий балончик, у результаті чого постраждали шестеро дітей. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Інцидент стався близько 16:00 в середу, 27 лютого. Дітей вивели на вулицю, заняття припинили. Працівники поліції опитали школярів і педагогів, і подивилися записи камер відеоспостереження, які зафіксували, як один із старшокласників розпорошує вміст газового балончика.

Хлопця знайшли й опитали. Він пояснив, що іноді носить при собі газовий балончик для самозахисту, оскільки відвідує додаткові заняття в репетиторів і часто повертається додому в темний час доби. Він нібито забув викласти балончик вдома, а кнопку натиснув випадково, не бажаючи зривати уроки.

Допомога медиків знадобилася шістьом дітям, проте госпіталізувати їх не довелося. Сьогодні навчальний заклад продовжує роботу в звичайному режимі.

Нагадаємо, навесні 2018 року в Україні почастішали випадки розпилення газових балончиків подразнюючої дії в школах. У багатьох випадках адміністраціям вдалося виявити хуліганів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram