ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомий обстріляв з автомата будинок судді в Рівному і кинув гранату у двір (оновлено)

Постраждалих немає, пошкоджено вікна і фасад будівлі.

Невідомий обстріляв з автомата будинок судді в Рівному і кинув гранату у двір (оновлено)
Неизвестный обстрелял из автомата дом судьи в Ровно
Фото: rv.npu.gov.ua

У ніч на понеділок, 25 лютого, в Рівному невідомий обстріляв з автомата будинок голови міського суду і кинув у подвір'я гранату.

Про це LB.ua повідомило джерело в МВС.

"25 лютого о 02:00 невідомий кинув у подвір'я домогосподарства голови Рівненського міського суду Денисюка, 1961 року народження., гранату РГД-5, яка вибухнула, після чого з автоматичної зброї обстріляв будинок. Люди не постраждали", - повідомив він.

У результаті вибуху і стрілянини пошкоджено вікна і фасад будівлі. З місця події вилучено уламки гранати і 10 гільз від патронів калібру 7,62 мм.

Ведеться розслідування.

Фото: rv.npu.gov.ua

Фото: rv.npu.gov.ua

Оновлення. Поліцейські розглядають різні версії злочину, основна з них - професійна діяльність потерпілого, повідомляють на сайті місцевої поліції.

"За фактом зазіхання на життя судді у зв'язку з його діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 379 Кримінального кодексу. З місця події слідчі вилучили осколки гранати і гільзи, які будуть відправлені на експертизу. З метою розкриття цього злочину в рамках кримінального провадження створено спеціальну групу з числа найбільш досвідчених слідчих і оперативників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше, 12 лютого, в Рівному у двері будинку директора міського ринку кинули гранату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram