ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС отримали поранення двоє українських військових

Протягом дня бойовики здійснили п'ять обстрілів.

У зоні ООС отримали поранення двоє українських військових
Фото: Макс Левин

На Донбасі російські бойовики сьогодні протягом дня п'ять разів обстріляли позиції українських військових, двоє бійців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Протягом поточної доби, в період з 00:00 до 18:00, противник п'ять разів обстріляв позиції наших військ, в тому числі два рази із застосуванням озброєння, забороненого "мінськими домовленостями", - сказано в повідомленні.

Бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції українських військових біля Пісків; з станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів - біля Водяного; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Павлополя. Також незаконні збройні формування обстріляли позиції українських військових в районі Кримського з мінометів калібру 82 мм і протитанкового ракетного комплексу.

Військові придушували вогонь противника із застосуванням чергових вогневих засобів, втрати бойовиків уточнюються.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про поранення двох військових строкової служби, що постраждали під час вибуху невстановленого предмета на полігоні в Київській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram