ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтавській області перекинувся мікроавтобус: чотири людини загинули, двоє в реанімації

Правоохоронці встановлюють особи загиблих і травмованих.

Мікроавтобус Volkswagen, що прямував з Варшави в Запоріжжя, перекинувся в Полтавській області, в результаті загинули чотири людини, ще двоє перебувають у реанімації, повідомляє прес-служба обласної поліції.

ДТП сталося у вівторок, 19 лютого, близько 18:00 поблизу села Пишне на 188 км автодороги Київ-Харків.

"Мікроавтобус Volkswagen, рухаючись в сторону Харкова в Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням та допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, в мікроавтобусі були шість осіб. В результаті ДТП три людини загинули на місці, ще одна померла в лікарні. Крім того, двоє людей, в тому числі водій, перебувають у реанімації.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють особи загиблих і травмованих, з'ясовують обставини і причини аварії.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Як повідомляли, напередодні ввечері юнак без прав розбився насмерть за кермом автомобіля на трасі у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram