ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі зазнали поранень троє військовослужбовців

Бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі зазнали поранень троє військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті троє військовослужбовців Збройних сил України зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"14 лютого російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, зокрема вісім разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Внаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції українських захисників двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також з озброєння БМП і ручних протитанкових гранатометів - у районі н.п. Піски, з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП - неподалік Опитного, з мінометів калібру 120 мм - у районі Верхньоторецька, з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Авдіївки, зі станкових гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - у районі Павлополя, з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Мар'їнки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстрілював українських військовослужбовців з мінометів калібру 120 мм - поблизу Новолуганського, з мінометів калібру 82 мм - у районі Кримського, з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів і з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Хутора Вільного, зі станкових протитанкових гранатометів - у районі Зайцевого.

З початку поточної доби бойовики вогню не відкривали.

Нагадаємо, раніше через провокації бойовиків "ДНР" 46 людей застрягли в "сірій" зоні за 10 хвилин до закриття українського пункту пропуску.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram