ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала підозрюваного в організації вбивства "Сармата"

Затриманий - колишній боєць "Торнадо" з посвідченням Європолу.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Поліція затримала колишнього бійця спецроти міліції "Торнадо" з посвідченням співробітника Європолу за підозрою в організації вбивства громадського активіста Віталія Олешка (позивний "Сармат") у Бердянську Запорізької області.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Цього псевдополіцейського Європолу, колишнього бійця "Торнадо", жителя Дніпра, якого ми підозрюємо в організації саме спостереження і вбивства Віталія Олешка, затримали сьогодні вночі під час проведення оперативно-розшукових заходів у Львові", - написав він.

Аброськін зазначив, що підозрюваний п'ять місяців переховувався від слідства в різних регіонах країни.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Нагадаємо, Олешка вбили в Бердянську 31 липня двома пострілами з обрізу. Того ж дня на блокпосту під Василівкою було затримано чотирьох підозрюваних. Один із них - екс-боєць роти "Торнадо". 6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці утримання під вартою без права внесення застави.

Пізніше один із затриманих зізнався в скоєному і назвав замовника злочину - власника ресторану "Мохіто" в Бердянську. У грудні в Харкові затримали передбачуваного замовника вбивства - Євгена Бродського. Суд заарештував його на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram