ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Двоє українських військових отримали поранення.

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 2 лютого, російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як повідомили в штабі ООС, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: зі стрілецької зброї - в районі селища Широкине; з великокаліберних кулеметів - в районі селища Красногорівка; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі селища Гнутове.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі хутора Вільний, тричі з мінометів калібру 82 мм., БМП-1 і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Луганськ, з великокаліберних кулеметів - в районі селища Кримське, двічі з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі селища Травневе", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Підрозділи, обороняючись, придушували ворожий вогонь, застосовуючи чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 2 лютого, двох окупантів знищено, четверо отримали поранення.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню, відзначили в штабі ООС.

Нагадаємо, вчора в Чермалику під обстріл бойовиків потрапив похоронний автобус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram