ГоловнаСуспільствоПодії

Офіцер карного розшуку, в якого стріляли в Харкові, розслідував вбивство "Сармата", - Аброськін

Олексій Логвиненко перебуває в реанімації у важкому стані.

Офіцер карного розшуку, в якого стріляли в Харкові, розслідував вбивство "Сармата", - Аброськін
Фото: npu.gov.ua

Підполковник поліції Олексій Логвиненко, на якого в Харкові напали двоє невідомих 16 січня, перебуває у важкому стані в реанімації.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

За словами Аброськіна, Логвиненко займався розслідуванням вбивства екс-добровольця Віталія Олешка ("Сармата").

"Останнім часом він і його підлеглі активно працювали в напрямку встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка, а також документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв'язками, члени якого проживали на території Харківщини, а розбої і квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країни", - повідомив Аброськін.

Нагадаємо, 16 січня в Харкові двоє невідомих в балаклавах вчинили напад на офіцера поліції. Нападники вдарили чоловіка і зробили кілька пострілів з невстановленої зброї в ділянку голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору. Потерпілий з пораненнями голови і шиї був доставлений в Харківську міську клінічну лікарню швидкої допомоги. Його прооперували.

Активіста Віталія Олешка застрелили 31 липня в Бердянську Запорізької області.

Напередодні суд продовжив арешт на два місяці ймовірному організатору вбивства Олешка Михайлу Сигиді. Передбачуваним виконавцям вбивства Віталія Олешка - Олександру Обухову і Максиму Владімеренкову - суд продовжив термін утримання під вартою на один місяць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram