ГоловнаСуспільствоПодії

21-річний уродженець Узбекистану побив в Івано-Франківську голову братства ОУН-УПА

У нього забій головного мозку, крововилив та перелом кісток лицьового черепа.

21-річний уродженець Узбекистану побив в Івано-Франківську голову братства ОУН-УПА
Богдан Борович в 1994-1998 годах был мэром Ивано-Франковска
Фото: mi100.info

В Івано-Франківську голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА Богдана Боровича побив 21-річний уродженець Узбекистану. Про це повідомили в Нацполіції Івано-Франківської області.

Інцидент стався 27 грудня в Івано-Франківську близько 19:30 на вулиці Богдана Лепкого

21-річний хлопець спровокував конфлікт з двома пішоходами, серед яких був голова Всеукраїнського братства ОУН-УПА Богдан Борович. Спочатку підбіг і почав ображати. Потім жінку штовхнув у бік, а чоловіка зумисне вдарив кулаком в обличчя. Потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив завдавати ударів кулаком в голову», - йдеться в повідомленні поліції.

Коли нападник намагався втекти, його затримали очевидці. Затриманим виявився 21-річний прикарпатець, який є уродженцем Узбекистану. Відзначається, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

Потерпілого 71-річного голову братства ОУН-УПА Богдана Боровича доставили в лікарню з діагнозом: забій головного мозку, крововилив та перелом кісток лицьового черепа.

Поліцейські оголосили підозру зловмисникові за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу ("умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину").

Санкція статті передбачає покарання виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Відзначимо, Богдан Борович у 1994-1998 роках був мером Івано-Франківська.

Нагадаємо, раніше серійного псевдомінера з Івано-Франківська відправили до психіатричної лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram