ГоловнаСуспільствоПодії

4 людини загинули, 2 постраждали через зіткнення легковика з автобусом у Львівській області (оновлено)

Серед загиблих у нічній ДТП в Івано-Франковому - троє військових Академії сухопутних військ.    

У Львівській області сталася велика ДТП у ніч на 16 грудня, в результаті якої загинули чотири людини, ще двоє - госпіталізовані. Про це повідомили в Нацполіції Львівської області.

Аварія сталася о 3:10 на автодорозі Львів - Краковець у селищі Івано-Франкове.

"Поліцейські попередньо встановили, що сталося зіткнення автобуса Неоплан міжнародного рейсу Дніпро - Згожелець (Польща), який рухався в напрямку Львова під керуванням 43-річного киянина, і легкового автомобіля Вольво", - йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм водій і троє пасажирів легковика загинули на місці пригоди, ще двох пасажирів "Вольво" - 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного жителя Харківської області - з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

На момент ДТП в автобусі перебувало близько 70 пасажирів, з них, попередньо, ніхто не постраждав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановлюють особи всіх учасників ДТП, з'ясовують обставини зіткнення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Оновлення 15:00Поліція з'ясувала причини ДТП у Львівській області, в результаті якої загинули четверо людей, Про це йдеться на сайті відомства.

"43-річний водій автобуса "Неоплан" не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Volvo", - зазначено в повідомленні.

Водія "Неоплана" затримали за ст. 208 КПК України. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Зараз у справі призначено експертизи, ведеться досудове розслідування.

Оновлення 19:44. Серед загиблих у ДТП були троє військовослужбовців 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного - Назарій Пастерук, Віктор Транков і Костянтин Прядеїн. Про це повідомили на сторінці Академії у Facebook.

Відомо, що військовослужбовці служили за контрактом.

Нагадаємо, 13 грудня на автодорозі "Львів - Тернопіль" зіткнулися автомобіль КрАЗ і мікроавтобус "Фольксваген Т5". У результаті в лікарню доставили сімох осіб з мікроавтобуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram