ГоловнаСуспільствоЖиття

У Луганській області відкрили нову будівлю управління поліції

Раніше поліцейські працювали в орендованих приміщеннях.

У Луганській області відкрили нову будівлю управління поліції
Фото: http://mvs.gov.ua

У Луганській області 15 грудня відкрили нову будівлю управління поліції в Луганській області і передали підрозділам нову техніку. Про це повідомляється на сайті МВС.

"Нова будівля управління поліції Луганської області - це рішення уряду створити належні умови, щоб люди могли гідно виконувати поставлені перед ними завдання. Крім того, ми передали новітнє обладнання", - сказав глава МВС Арсен Аваков.

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що сьогодні передали тільки першу частину техніки для підрозділу. Іншу частину вони отримають після нового року.

"Думаю, що вже в лютому ви отримаєте другу частину необхідного обладнання. Ми забезпечимо поліцейських Луганської області ще й новітніми системами захисту, щоб вони могли працювати в будь-яких умовах, навіть в умовах війни", - сказав Сергій Князєв.

Для потреб підрозділу передали оргтехніку і багатофункціональні пристрої, які необхідні правоохоронцям для комплектації робочих місць.

Арсен Аваков і Сергій Князєв відвідали новий сучасний ситуаційний центр, чергової частини, нові робочі кабінети і службові приміщення.

У повідомленні наголошується, що майже чотири роки співробітникам поліції доводилося працювати в орендованих приміщеннях, які були розташовані в різних куточках міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram