ГоловнаСуспільствоВійна

Число обстрілів на Донбасі зросло до 22

За добу під час бойових дій загинули двоє військовослужбовців.

Число обстрілів на Донбасі зросло до 22
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, в результаті обстрілу загинули двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. У результаті бойових дій двоє українських військових загинули", - йдеться в ранковому зведенні.

Бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм по позиціях ЗСУ біля хутора Вільного, на Попаснянському напрямку і в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку.

Терористи також вели вогонь з БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї недалеко від населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, в районі Новгородського на Горлівському напрямку, а також по населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Невельське на Донецькому напрямку.

Під обстріл потрапили також опорні пункти біля Широкиного і Водяного на Маріупольському напрямку.

З початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь у районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, з початку доби четверга бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ, один український військовий загинув від кулі снайпера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram