ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Запоріжжя попався на неправдивому повідомленні про розбій

Співробітник приватної компанії хотів привласнити 50 тис. гривень.

Житель Запоріжжя попався на неправдивому повідомленні про розбій
Фото: news.vdv-s.ru

У Запорізькій області співробітник приватного підприємства повідомив про розбійний напад, щоб привласнити 50 тис. гривень, що належать компанії. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Учора, 12 грудня, 38-річний житель Запоріжжя повідомив поліцію, що четверо невідомих чоловіків у камуфляжі та зі зброєю зупинили його автомобіль біля села Веселе і вкрали гроші, телефон та інші речі. Нападники втекли на своєму автомобілі.

Спочатку поліція почала спецоперацію з пошуку нападників на всій території області та відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій). Однак після огляду місця злочину і опитування потерпілого правоохоронці дійшли висновку, що повідомлення про напад помилкове, а чоловік хотів таким чином заволодіти грошима підприємства в сумі 50 тис. гривень, що їх перевозив.

Поліція почала розслідування за ознаками злочинів, передбачених ст. 383 (свідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та ст. 384 (свідомо неправдиві покази) Кримінального кодексу. Планується повідомлення чоловікові про підозру й обрання судом запобіжного заходу на час розслідування.

Нагадаємо, в Сумах батько і син отримали поранення, проганяючи грабіжників зі свого будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram