ГоловнаСуспільствоЖиття

Житель Одеської області звернувся в поліцію через крадіжку 10 літрів домашнього вина

Злодійкою виявилася 41-річна сусідка, їй загрожує штраф.

Житель Одеської області звернувся в поліцію через крадіжку 10 літрів домашнього вина

Житель Подільського району Одеської області звернувся в поліцію із заявою про те, що з підсобного приміщення в нього вкрали 10 літрів домашнього вина.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"Поліцейські опитали сусідів і встановили свідка, який бачив жінку з великим предметом у руках. Вона йшла саме від будинку заявника. Громадянка, на яку вказав свідок, зізналася в крадіжці. Але вино вже було випито, тому потерпілому повернули тільки посудину", - йдеться в повідомленні.

"Викрадачкою виявилася 41-річна сусідка, їй повідомлено про підозру за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу", - прокоментував подію начальник Подільського відділення поліції Микола Піщанський.

Обвинувальний акт і матеріали кримінального провадження будуть направлені до місцевого суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, в жовтні в Одесі злодій вкрав з магазину пиво і півгодини провисів вниз головою, зачепившись за паркан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram