ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поранений український військовий

Бойовики знову збільшили кількість обстрілів після "передвиборного" затишшя.

На Донбасі поранений український військовий
Фото: Макс Левин

У середу, 14 листопада, в зоні бойових дій на Донбасі було поранено одного українського військового. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Упродовж дня бойовики здійснили 16 обстрілів по позиціях українських військ. У п'яти випадках супротивник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Обстріли зафіксовані в таких населених пунктах: Щастя, Айдар, Кримське, Верхньоторецьке, Піски, Новоселівка Друга, Красногорівка, Гранітне, Павлопіль, Гнутове, Лебединське. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2 та мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції ОС поблизу хутора Вільний. Такі ж міномети загарбники застосували і в районі Щастя, Кримського та Старого Айдара.

З опівночі 15 листопада бойовики здійснили два інтенсивні обстріли в районах Шумів і Южного. В обох випадках ворог застосовував міномети 82 мм і 120 мм.

За даними розвідки, троє російських окупантів вбито і ще троє - поранені.

Нагадаємо, напередодні в зоні ООС не було втрат серед українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram