ГоловнаСуспільствоПодії

Нардеп Лещенко потрапив у ДТП (оновлено)

У його автомобіль врізалася вантажівка.

Нардеп Лещенко потрапив у ДТП (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомив він сам у Фейсбуці.

"Друзі, зі мною сталася ДТП. Зупинився на узбіччі траси у дозволеному місці, коли у мій автомобіль врізалася вантажівка. Я стояв на «аварійці». За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини у трагедії немає. Зараз чекаємо слідчо-оперативна групу", - написав Лещенко.

"Зі мною усе гаразд, обійшовся без травм. З автомобілем трохи гірше. Судячи з усього, відновленню не підлягає", - додав нардеп.

Фото: facebook.com/leshchenko.ukraine

Лещенко також повідомив, що в автомобілі була його помічниця. За його словами, вона госпіталізована з підозрою на струс мозку.

"Водій вантажівки, який у нас в'їхав, слава Богу, теж живий і здоровий. Дякую всім за підтримку", - додав нардеп.

Фото: facebook.com/leshchenko.ukraine

Оновлення. У поліції Києва уточнили, що ДТП сталася на Великій Кільцевій дорозі - зіткнулися автомобілі "МАН" і "Фольксваген".

"За попередньою інформацією, в результаті зіткнення тілесні ушкодження отримала і була госпіталізована пасажирка легковика, після надання допомоги її відпустили. Народному депутату, який перебував за кермом, і водієві вантажівки лікарі надали допомогу на місці події", - йдеться у повідомленні.

Матеріали зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Оновлення 20:08. Андрій Дзиндзя виклав у мережу відео ДТП з автомобілем Сергія Лещенка.

"Нардеп Сергій Лещенко, грубо порушуючи ПДР, спровокував ДТП! Ось відео з реєстратора, де можна побачити, що Сергій раптово зупинився на смузі для руху!" - написав Дзиндзя.

Оновлення 00:20. Пізніше сам депутат виклав повне відео цієї аварії, на якому видно, що насправді він стояв далеко попереду вантажівки і не робив різких маневрів.

Нагадаємо, 5 листопада грецький дипломат потрапив у ДТП в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram