ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 20 разів відкривали вогонь на Донбасі за добу

Двоє українських військових отримали поранення.

Бойовики 20 разів відкривали вогонь на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 3 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Водночас ворог два рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомили у штабі ООС.

"Російсько-окупаційні війська з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте, Шуми, Авдіївка, Піски, Невельське, Мар'їнка, Красногорівка, Богданівка, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Широкине", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Тричі за минулу добу тривали бойові дії поблизу Красногорівки, що на Донецькому напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Підрозділи Об'єднаних сил адекватно відповідали вогнем.

За даними розвідки, протягом доби, було знищено трьох окупантів, ще трьох - поранено.

Протягом цієї доби, противник тричі обстріляв наші позиції - в районах Авдіївки, Гнутового і Новотошківського. Поблизу останнього на позиції захисників України впало 10 ворожих мін калібру 82 мм. В результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Вчора повідомлялося, що російські окупаційні війська 11 разів обстріляли оборонні укріплення Об'єднаних сил.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram