ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві дві жінки викрали дівчину через крадіжку сумки

Зловмисниці кілька годин утримували дівчину в підвалі.

У Києві дві жінки викрали дівчину через крадіжку сумки
Фото: torange.biz

Біля Центрального залізничного вокзалу в Києві дві жінки викрали дівчину, яку запідозрили в крадіжці сумки з документами.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Після отримання повідомлення про те, що дівчину насильно посадили в автомобіль, правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення" для розшуку автомобіля, а на місце виїхала слідчо-оперативна група.

"Під час відпрацювання орієнтування на вулиці Будівельників у Дніпровському районі патрульні зупинили автомобіль, схожий за прикметами. У салоні перебували дві жінки - 39-річна водійка і 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до скоєння правопорушення, а потім зізналися, що забрали її з собою", - йдеться в повідомленні.

Як пояснила власниця автомобіля, неподалік від вокзалу у неї пропала сумка з документами. Неподалік вони помітили групу дівчат, які здалися їм підозрілими. Незважаючи на те, що ті заперечували свою причетність до зникнення, автовласниця з подругою забрали одну з них, пообіцявши відпустити, коли сумка знайдеться.

Після цього викрадачки відвезли заручницю і замкнули в підвалі належного їм магазину, а самі поїхали у своїх справах. Незабаром їх автомобіль зупинили правоохоронці.

Вони привезли заручницю у власний магазин і закрили її в підвалі. Правоохоронці звільнили дівчину і повернули родичам, а за фактом події почали кримінальне провадження за ст. 146 Кримінального кодексу України - "незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram