ГоловнаСуспільствоПодії

У прикордонній зоні Польщі зіткнулися два автомобілі з України, загинула 19-річна дівчина

Ще шість осіб травмовано.

У прикордонній зоні Польщі 11 вересня зіткнулися два автомобілі з України. В аварії загинула 19-річна дівчина, шість осіб травмовано.

Про це інформує ZAXID.NET з посиланням на польське видання Dziennik Wschodni.

Фото: Dziennik Wschodni

Повідомляється, що ДТП з українцями сталася близько 01:46 за місцевим часом біля села Домброва Томашевська на трасі №17, що веде від українського пункту пропуску Рава-Руська до польського міста Замость. Сталося лобове зіткнення двох автомобілів на українській реєстрації Ford Mondeo і Skoda Octavia.

Фото: Dziennik Wschodni

"У "Шкоді" їхали чотири людини, їх доставили до лікарні Томашова Любельського та Замостя. У машині перебували 29-річний водій, 27-річна пасажирка і двоє пасажирів, віком 38 та 29 років. В автомобілі Ford перебували три людини. 19-річна пасажирка загинула на місці. Двох чоловіків госпіталізовано, один з них у важкому стані", - коментують у польській поліції.

Фото: Dziennik Wschodni

Обставини і причини аварії ще встановлюються. Наразі не повідомляється, звідки були українці, які потрапили у ДТП.

Видання зазначає, що минулої п'ятниці, 7 вересня, на тій же дорозі у м. Белжець сталася масштабна аварія за участю українців. 50-річний водій вантажівки з України, яка рухалася в напрямку пункту пропуску в Раві-Руській, зачепив лавет з причепом, а той своєю чергою - легкові автомобілі. У тій аварії загинули двоє поляків, три людини травмовано. Їх доставляли в медустанови на вертольотах.

Нагадаємо, 17 серпня ДТП за участю автобуса з громадянами України сталася між польськими містами Перемишль і Санок. В автобусі перебували 54 людини.

За даними МЗС, в результаті аварії троє українців загинули, 38 були госпіталізовані, зокрема в Перемишлі - 21 людина, в Ярославі - 2, у Лісочку - 3, в Бжозові - 1, в Саноку - 7, в Устриках Дольних - 4.

Водія автобуса затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram